top of page
Timeline 03.jpg

High end post productie 

Onze montage en colorgrading suites zijn top notch uitgerust.
Van social media edits tot 4K commercials.

Home
clients

Jouw bunQer
voordelen

Phone glow.png
bunQer-Gradient-Full-Range-Dark-Shapes-V2.png

Wij bedienen regisseurs, agentschappen en lokale & internationale bedrijven om hun verhaal te vertellen doordat we premium content maken voor elk type scherm. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in montage, color grading en post productie services zorgen we er voor dat uw project naar een next level wordt getild. Dit op de meest efficiënte en professionele manier dankzij het bunQer kwaliteitslabel.


 

bunQerstamplores-wit.png

De kunst
van co-creatie

Co-creatie begint met luisteren. Wij begrijpen uw verhaal graag van binnen en van buiten. Op basis van uw briefing gaan we aan de slag. Zij aan zij, u bent de regisseur, of we werken volgens de briefing. Daarna bekijken we de resultaten online of in onze filmstudio.

Al onze editing suites zijn lokaal en op afstand met elkaar verbonden, wat flexibiliteit voor de meest veeleisende projecten en snelle samenwerking mogelijk maakt - erg handig voor projecten met hoge druk en snelle doorlooptijden.

COMP 05.png
COMP 07.png
COMP 04.png
COMP 06.png

Data security

We zijn erg trots op onze technische kennis en verbeteren voortdurend onze efficiënte workflow. Uw gegevens en filmbeelden worden beveiligd en geback-upt op hoogwaardige servers en datatapes. Je hebt levenslang toegang tot deze bronnen.

Flexibele werkomgeving

Onze cloudgebaseerde reviewtools zijn gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Zo blijf je op de hoogte van de laatste updates van je films.

Online review tool

Leun achterover en ontspan

Je kan in onze bunQer studio jouw filmproject opvolgen met onze monteur. Je kan daarnaast op één van onze flex places rustig verder werken om u te concentreren op uw lopende andere zakelijke verantwoordelijkheden. Onze speeltuin is jouw speeltuin.

bunQer-Gradient-Full-Range-Dark-Shapes-V2.png

Als één afbeelding meer dan duizend woorden kan vertellen. Stel je de impact van onze montages voor,  met 25 afbeeldingen per seconde in ultra HD resolutie.
 

Stel je de impact van onze montages voor

Story editing​


Het selecteren van de juiste beelden om jouw verhaal te vertellen, dat is een kunst. Als je klaar bent met de filmshoot, klaar om uren beeldmateriaal en interviews te doorgronden, dan heb je iemand nodig die, standalone, inhoud en creativiteit bij elkaar gooit. Welkom bij BunQer studio.

SKILLS 01.png

Colour correction

Magie gebeurt wanneer we grote waarde toevoegen aan uw film via colour correction en colour grading. Onze editors en coloristen hebben in het verleden gewerkt aan award-winning films.

SKILLS 02.png

Sociale media fragmenten

Laten we onze vaardigheden op het gebied van animatie, bewerking, geluid en visuele effecten combineren om verbluffende fragmenten voor sociale media te creëren.

SKILLS 03.png

Visual effects

Transformeer greenkey-interviews naar realistische settings. Zie uw logo op een gebouw op Time Square. We kunnen uw dromen omzetten in filmsbeelden.

SKILLS 04 v2.png

Titels en animaties

Voeg een extra laag verduidelijking en verfijning toe aan uw films. Animaties en infographics worden vaak gebruikt in de social media campagnes voor onze klanten.

SKILLS 05.png

Audiomixing en -design

Wij brengen jouw film naar een hoger niveau met de juiste mix van muziek, sfeer en geluidseffecten. We hebben toegang tot high-end muziekbibliotheken en kunnen snel zoeken naar soundtracks die uw productie kunnen verrijken.

SKILLS 06.png

Stockvideo

Als u stockvideo wilt gebruiken, gecombineerd met uw eigen beeldmateriaal, kunnen wij u toegang verlenen tot onze stockvideo-bibliotheken. Zodat we productiewaarde kunnen creëren.

SKILLS 07.png

En nog veel meer...

Ondertitels toevoegen, localisaties van animaties en films.

Finale encodings H264, HEVC, MOV. 

Sociale media conversies.

VR 360 bewerking en montage

SKILLS 08.png
bunQer-Gradient-Part2-Shapes-V2.png

Creatie corporate film producties 

Van idee tot jouw filmpremière. Ontdek hoe onze regisseurs jouw verhaal tot leven laten komen.

bottom of page